Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین همایش ملی انرژی، محیط‌ زیست، کشاورزی و معماری پایدار در سنندج برگزار شد. ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، چهارمین همایش ملی انرژی، محیط‌ زیست، کشاورزی و معماری پایدار ظهر امروز با حضور مسئولان و اساتید دانشگاه‌های استان کردستان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد سنندج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در این مراسم اظهار داشت: این همایش با همت باشگاه پژوهشگران جوان و معاونت پژوهشی برای چهارمین سال پیاپی برگزار می‌شود و قطعاً در سنوات آتی با تغییر رویکردهای دیگر برگزار می‌شود.

عبدالله رفاعی افزود: دانشگاه آزاد دارای پتانسیل و توان علمی مناسبی است که می‌تواند به نحو احسن در زمینه‌های مختلف اثرگذار باشد.

وی گفت: یکی از توانمندی‌های این دانشگاه مدیریت منابع آب و انرژی است و اساتید و متخصصان خوبی در این زمینه فعالیت دارند و اگر بتوانند به این‌ حوزه وارد شوند، قطعاً در غرب کشور تحول بزرگی را ایجاد می‌کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با تاکید بر ضرورت هم‌گرایی مسئولان دانشگاه با یکدیگر تصریح کرد: باید دانشگاهیان و مدیران  استان با هم تعامل داشته باشند تا بتوانند از توان، پتانسیل و ظرفیت‌های مثبت کردستان در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی استفاده کنند.

رئیس همایش ملی انرژی، محیط زیست، کشاورزی و معماری پایدار کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: با شتاب دگرگونی‌های صنعتی، رشد فناوری و شهرنشینی و همچنین با توجه به رابطه تاریخ انسان و طبیعت در قرن بیست و یکم، توجه به مقوله محیط زیست بسیار پر اهمیت به نظر می‌رسد.

فرزاد مولانی افزود: تلاش‌های زیادی در سطح دنیا برای نجات محیط زیست صورت گرفته است که می‌توان به پیمان کیوتو و معاهده پاریس اشاره کرد.

وی گفت: با توجه به مشکلات خاص محیط زیست در کشور ما، امروزه همایش‌های زیادی با اسامی و عناوین مختلف توسط دانشگاه‌ها و نهاد‌های پژوهشی علاقمند، برگزار می‌شود.

رئیس همایش ملی انرژی، محیط زیست، کشاورزی و معماری پایدار کردستان تصریح کرد: باید ضمن افزایش کمی به میزان چندین برابر اینگونه تلاش‌ها، لازم و بلکه ضروری است که تلاش شود رویکرد کیفی آنها نیز افزایش یابد و در این راستا سعی بر این است که مهم‌ترین چالش‌های زیست محیطی را با حضور مجرب‌ترین اساتید کشور و اندیشمندان، مطرح و بررسی کنیم.

مولانی افزود: این رویداد علمی در حالی برگزار می‌شود که نقش خطیر دانشگاه آزاد اسلامی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در شناسایی، مطالعه و تلاش برای حل چالش‌های ذکر شده در سطح استان و کشور بیش از پیش بارز و پر اهمیت به نظر می‌رسد.

وی اظهار کرد: این همایش به گونه‌ی طراحی شد که اندکی از چالش‌های زیست محیطی پیش آمده در این جلسه بررسی و راه‌حلی مناسب برای آنها جستجو کنیم و اطمینان داریم که سرآغاز شروع یک فعالیت مشترک علمی دانشگاه با رویکرد فرا منطقه‌ای خواهد بود.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت روز سه‌شنبه در گردهمایی مدیران بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان‌های ملی و استانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بازرسی و نظارت مردمی گامی مهم به سوی شفافیت و حرکت به سوی بهره‌وری است.

وی، تولید صادرات‌محور و عامل فراوانی در داخل کشور را بسترساز راهبرد «کشاورزی اقتصادی» دانست و گفت: تحقق این راهبرد به حاکمیت کشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار منجر می‌شود.

امنیت غذایی تأمین رسالت اصلی وزارت جهاد کشاورزی

نیکبخت با یادآوری اینکه تأمین امنیت غذایی پایدار مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بنابراین رسالت اصلی وزارت جهاد کشاورزی است، اظهار داشت که حفظ و تداوم این راهبرد نیازمند هماهنگی و پایش دقیق همه ارکان مدیریت کلان این وزارتخانه است.

وزیر جهاد کشاورزی، شرایط اقلیمی و چهار فصل را «موهبت بزرگ سرزمینی» ایران دانست و با تاکید بر اینکه در تولید محصولات اساسی هیچ محدودیتی نداریم، گفت: این ویژگی عامل تعیین کننده در کاهش نوسان تولید و قیمت محصولات در سراسر سال است.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و تصریح کرد: جهش تولید و تحول در کشاورزی و دست یافتن به اهداف کلان در این حوزه با مشارکت مردم و حضور بخش خصوصی محقق می‌شود.

نیکبخت افزود: ایران می‌تواند صادر کننده پایدار برخی محصولات کشاورزی باشد مشروط به اینکه به مردم و تشکل‌ها فرصت و نقش دهیم و موانع و محدودیت‌ها رفع و اجرای سیاست‌ها تسهیل شود.

نقش‌آفرینی مردم در افزایش بهره‌وری

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه برای حفظ منابع پایدار و زیرساخت‌ها باید به آبخیزداری، آبخوانداری و طرح‌های کوچک زودبازده اولویت دهیم، اظهار داشت: اگرچه دانش و مهندسی اجرای طرح‌ها و زیرساخت‌ها در کشور بومی شده و توسط کارشناسان داخلی انجام می‌شود، اما مشارکت مردم برای اجرا، نگهداری، افزایش بهره‌وری و جبران عقب‌ماندگی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یکی دیگر از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی را «سرمایه‌گذاری در شیلات» اعلام و خاطرنشان کرد: صید و صیادی و آبزی‌پروری بخصوص پرورش ماهی در قفس با توجه به سواحل طولانی و منابع آبی ویژه پرورش ماهی سردابی و گرمابی بدون نیاز به تغییر کاربری امکان‌پذیر است.

نیکبخت از تعداد زیاد متقاضیان به عنوان ویژگی و ظرفیت بخش تولیدات گلخانه‌ای یاد و تصریح کرد که گره خوردن تولید با کارآفرینان کشاورز، صنعت کشاورزی را در مسیر رشد و گسترش قرار می‌دهد.

برداشت کلزا در مناطق گرمسیری

وزیر جهاد کشاورزی به «برداشت کلزا در مناطق گرمسیری برای نخستین بار اشاره کرد و افزود: برای حمایت از تولید داخلی، کارخانه‌ها و وارد کنندگان دانه‌های روغنی و روغن خام برای ثبت سفارش و واردات به خرید دانه‌های روغنی تولید داخل ملزم شده‌اند.

وی اضافه کرد که این شرایط برای واردات برنج و چای هم حاکم است و واردات در صورت خرید محصول کشاورز مجوز دریافت می‌کند.

کد خبر 6094415

دیگر خبرها

  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • همایش هفته حج در سنندج برگزار می‌شود