Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با بیان اینکه محصول عسل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان به ثمر نشسته است، گفت: سرای نوآوری مدیریت کارآفرینی (در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی) نیز در دست راه‌اندازی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سنندج، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با نماینده ولی فقیه در استان کردستان دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در این دیدار عنوان کرد: واحد سنندج دارای 5 هزار و 500 دانشجوی کارشناسی، 3 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و 750 دانشجوی دکترا در رشته‌های مختلف است و دانشجویانی از کردستان عراق (اقلیم) نیز مشغول به تحصیل هستند.

جهانشیر امینی بیان کرد: مدارس سما نیز یک‌هزار و 350 دانش‌آموز در مقاطع تحصیلی پیش‌دبستانی، دبستانی و متوسطه دوره اول و دوم دارد که خوشبختانه با استقبال خوب مردم مواجه شده، اما به دلیل فضای کم فعلاً قادر به افزایش دانش‌آموز نیستیم.

وی مطرح کرد: شغل 40 تا 45 درصد مردم کردستان، کشاورزی است و دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در حوزه علمی با اشتغال 30 عضو هیئت علمی و داشتن مزارع گیاهان دارویی، نهال گل محمدی، زرشک، گردو، انگور و سماق را در واحد مریوان راه‌اندازی نموده است.

بانک ژن ارقام گیاهی نیز مرجعی شناسنامه‌دار برای استان کردستان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ادامه داد: همچنین بانک ژن ارقام گیاهی نیز مرجعی شناسنامه‌دار برای استان کردستان است. منطقه کردستان به دلیل داشتن جنگل‌ها و منابع طبیعی مناسب، 25 درصد گونه‌های گیاهی را دارد.

امینی یادآور شد: پرورش زنبور عسل برای نخستین‌بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج کردستان راه‌اندازی شد و تلاش ما برای حفظ ژنتیک گیاهی به صورت علمی و تخصصی است، ضمن آنکه در راستای حفظ پایداری محیط زیست در تلاش هستیم گونه‌های گیاهی را احیا کنیم تا منقرض نشوند.

وی با بیان اینکه محصول عسل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان نیز به ثمر رسیده است، تبیین کرد: در شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی سنندج هشت شرکت فعالیت دارند و محصولاتی را نیز تولید کرده‌اند که در مرحله بازاریابی و فروش و صادرات هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سرای نوآوری مدیریت کارآفرینی (در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی) در دست راه‌اندازی است، متذکر شد: علوم پزشکی، پرستاری و مامایی نیز از دیگر رشته‌های استانی است و رشته‌ کاردانی اتاق عمل نیز می‌تواند اقلیم کردستان را پوشش دهد.

امینی افزود: در بخش علوم انسانی و تحصیلات تکمیلی پروژه‌های تحقیقاتی به‌گونه‌ای بوده که در راستای رفع مشکلات مردم و تلاش برای مرتفع کردن آسیب‌های اجتماعی است.

وی با تأکید بر ارتباط مستمر دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با دستگاه‌های اجرایی چنین توضیح داد: همه در بدنه کشور و نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنیم و تلاش برای مرتفع کردن دغدغه‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از دغدغه‌های اصلی ماست.

دانشگاه‌ها به سمت رفع مشکلات فرهنگی بروند

حجت‌الاسلام مجید طاهری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کردستان نیز با تبریک انتخاب حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی به عنوان نماینده جدید ولی‌فقیه در استان کردستان خطاب به وی گفت: قطعاً از راهنمایی‌های شما در راستای پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی این دانشگاه استفاده خواهیم کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان نیز در این دیدار عنوان کرد: دانشگاه‌ها سه مأموریت ویژه دارند: نخست پژوهش، دوم آموزش و سوم فرهنگ و نباید از این مأموریت‌ها غفلت کرد.

پورذهبی تشریح کرد: مأموریتی که مقام معظم رهبری به ما محول کرده‌اند فرهنگی است، مقام معظم رهبری می‌فرماید که دانشگاه‌ها باید امثال چمران‌ها را پرورش دهند و دانش‌آموختگانی مانند ایشان از دانشگاه خارج شوند (بااخلاص، بسیجی، فرهنگی و در کل دانشمند).

وی گفت: طی سالیانی که در دانشگاه‌ها کار کرده‌ام تلاش داشته‌ام کار شایسته فرهنگی در دانشگاه انجام بگیرد. ارتباط ما با دانشگاه برای رفع مشکلات بسیار تأثیرگذار است. نباید کیفیت را فدای کمیت کنیم، چراکه پیشرفت و تحول اساس دانشگاه‌هاست.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: دانشجو باید به علم علاقه‌مند باشد، همانگونه که خواجه نصیرالدین طوسی می‌گوید «اینَ الْمُلوک وَ ابْناءُ الْمُلوک مِنْ هذِهِ اللَّذَّةِ» (پادشاهان و شاهزادگان کجایند که بیایند ببینند لذتی‌ که الان من احساس می ‌کنم بیشتر است یا لذت‌هایی که آنها از امور حسی برده‌‌اند) علم حیثیت دارد و کلمه علما مختص روحانیان نیست، بلکه مشمول تمام علوم است و موضوعیت دارد.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجید طاهری دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ولی فقیه در استان کردستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مقام معظم رهبری راه اندازی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود