Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تأکید کرد: باید با کشف استعدادهای جوان، تقویت کار گروهی و مهارت و تیم‌سازی به کارآفرینی کمک کنیم.

علی آقامحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و فعالیت‌ها و دستاوردهای این باشگاه اظهار کرد: این باشگاه از سال 1382  فعالیت خود را آغاز کرد و حوزه فعالیت آن ارائه طرح‌های پژوهشی  در زمینه‌های کشاورزی، دامپزشکی و فنی و مهندسی با خروجی تولید مقاله بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

انجمن‌های علمی بازوی متحرک باشگاه پژوهشگران هستند

«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد/ ساخت بتن با قابلیت‌های ویژه

طراحی و ساخت دستگاه CNC و برد الکترونیکی توسط پژوهشگران جوان

وی اضافه کرد: علاوه بر این، فعالیت‌های پژوهشی انفرادی  چاپ مقاله شامل ISI ، Wos، مقالات علمی و پژوهشی وزارتین و شرکت در همایش ملی و داخلی از دیگر فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج بوده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با تشریح فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان عنوان کرد: ازجمله این فعالیت‌ها می‌توان برگزاری  چند دوره مسابقات روباتیک در سال‌های گذشته و چند دوره همایش ملی محیط زیست را نام برد.

تاریخ برگزاری مسابقات روباتیک چه زمانی است؟

آقامحمدی بیان کرد: سال گذشته نیز کلاس‌های آماده‌سازی تیم‌ها برای یک مسابقه استانی برنامه‌نویسی الگورتمیک در دو محور دانش‌آموزی و دانشجویی برگزار و مقرر شد هفتم اسفند 98 مسابقات برگزار شود؛ اما با شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه تاریخ برگزاری مسابقات روباتیک آبان 99 است، متذکر شد: این مسابقات به‌صورت مجازی برگزار می‌شود؛ همچنین چهار تیم برای شرکت در مسابقه خرپای ماکارونی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز مجری آن بود در کارگاه‌های آموزش شرکت کردند و  مقرر شد 11 اسفند 98 برگزار شود که  باز به‌دلیل بیماری کرونا  این مسابقه لغو شد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تبیین کرد: از دیگر فعالیت‌های شاخص این باشگاه برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضا در تخصص‌های کشاورزی و کامپیوتر بوده است.

آقامحمدی درباره تأثیرگذاری فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در سطح منطقه و کشور گفت: این باشگاه باید رسالت خود را در راستای کشف استعدادهای جوان، تقویت کار گروهی، تیم‌سازی و تقویت مهارت, توانمندسازی و هدایت آنان به سمت بازار فناورانه و کارآفرینی انجام دهد.

پیشنهادی برای ارتقا و توانمندسازی  باشگاه پژوهشگران جوان

وی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد کرد که با توجه به سیاست جدید باید این باشگاه و انجمن‌های علمی ادغام  شوند و بودجه باشگاه و انجمن صرف فعالیت انجمن‌های علمی شود تا بتوان در دوره چهارساله استعدادهای جوان را شناسایی کرد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با بیان اینکه این باشگاه ثبت افتخار پتنت ژن در زمینه کشاورزی دارد از برگزاری 6 وبینار در زمینه‌های مختلف با محور کرونا خبر داد.

آقامحمدی خاطرنشان کرد: امیدوارم با اعمال مشوق‌های لازم اعضای انجمن‌های علمی را به سمت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی هدایت کنیم و از این اعضا افرادی کارآفرین و صاحب ایده به جامعه معرفی شوند.

وی، تعداد انجمن‌های علمی واحد سنندج را 9 انجمن عنوان کرد و افزود: پنچ انجمن فعالیت جزئی دارند و اقدامات لازم را برای مشارکت اعضا انجام داده‌ایم.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج علی آقامحمدی رئیس باشگاه پژوهشگران مسابقات روباتیک انجمن های علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان مرحله نخست مسابقات آزاد تپانچه بانوان ایران با قهرمانی قربانی

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مرحله نخست مسابقات آزاد تپانچه بانوان ایران در سال ۱۴۰۳ در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مجموعه تیراندازی آزادی تهران برگزار شد.    در پایان فینال رقابت‌های تپانچه در رده سنی بزرگسالان نتایج زیر به دست آمد:    ۱- مینا قربانی از همدان    ۲- مهسا نیک‌نفس از اصفهان    ۳- زهرا صفری از تهران    مراسم اهدای مدال با حضور کبری غیاثی، نایب رئیس فدراسیون برگزار شد.

دیگر خبرها

  • پایان مرحله نخست مسابقات آزاد تپانچه بانوان ایران با قهرمانی قربانی
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد