Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، سید محمد بطحایی معاون دانشگاه آزاد اسلامی کشور امروز در ارتباط تصویری با آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزار‌های موبایل که به میزبانی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: بی شک یکی از مهمترین عوامل موفقیت در حوزه اشتغال و تولید ملی، مهارت آموزی و شایستگی نیروی کار است که در حال حاضر انطباق بین مهارت‌های نیروی انسانی با نیاز بازار کار حلقه مفقوده نظام آموزشی رسمی کشور ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی افزود: در نظام آموزشی ما، کمتر به این امر مهم توجه می‌شود به همین دلیل فارغ التحصیلان ما کمتر این شایستگی را بدست می‌آورند.

او ادامه داد: مسابقات ملی مهارت که به همت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود تلاشی موثر برای توجه دادن سیاستگذاران به این امر مهم است و صرفا یک مسابقه نیست.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی کشور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تاسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، مدارس عالی مهارت و مراکز مشاوره مشاغل، گامی موثر را برای تامین زنجیره انسانی شایسته برداشته است که در این راه به حمایت سازمان‌های فنی و حرفه ای، وزارت صمت و بنگاه‌های تولیدی و افتصادی نیازمندیم.

بطحایی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، منابع انسانی، فیزیکی و آزمایشگاهی بسیاری را در اختیار دارد که همه آن‌ها را برای تقویت امر مهارت آموزی در طبق اخلاص گذاشته و آمادگی دارد این امکانات را برای آینده سازان کشور صرف کند.

او گفت: موانعی در سر راه آماده سازی نیروی انسانی برای اشتغال وجود دارد که از جمله آن مقررات سختگیرانه، فرآیند‌های طولانی و پیچیده ادارای و کم توجهی به شرایط بنگاه‌های تولیدی اقتصادی است و ما نیاز داریم ادارات زیرربط نسبت به این وضعیت دلسوزی و حمایت بیشتری از خود نشان دهند.

نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزار‌های موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذر در شهر سنندج برگزار شد و ۲۰ تیم از ۱۰ استان کشور در این رقابت‌ها حضور داشتند.

این مسابقات با مشارکت اداره کل فنی و حرفه‌ای استان کردستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسابقه فنی و حرفه ای کردستان دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج