Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد سنندج ظهر امروز در آیین رونمایی از پوستر مولودی‌خوانی در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان ضمن تبریک بمناسبت گرامیداشت جشن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد را مولود انقلاب دانست و گفت: این دانشگاه از زمان تاسیس تاکنون خدمات زیادی به جامعه علمی و جامعه کرده است.

قباد میمنت آبادی از برگزاری جشنواره مولودی خوانی سماع در استان کردستان خبر داد و گفت: این جشنواره ۱۵ اسفند سال جاری در  سنندج برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محور اصلی این جشنواره مسایل معنوی، امامت، مهدویت و نبوت است اظهار کرد: ۱۰ استان کشور به عنوان پایلوت در حوزه مهدویت انتخاب شده‌اند و کردستان با ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی که در جشنواره مولودی‌خوانی دارد  به عنوان یکی از این استان‌ها گزینش شده است.

میمنت‌آبادی عنوان کرد: در این جشنواره اعضای گروه مولودی‌خوانی می توانند آثار و فعالیت‌های مربوط به مولودی‌خوانی و مهدویت در قالب CDصوتی تصویری را به همراه تکمیل فرم جشنواره و تصویر کارت ملی به دبیرخانه جشنواره سنندج_ خیابان پاسداران، دانشگاه آزاد سنندج_ معاونت فرهنگی و دانشجویی و یا بارگزاری بر روی بخش جشنواره سایت دانشگاه به نشانی  https://sanadaj.iau.ir/fa
بارگزاری کنند.

به گفته وی، به برندگان گروه اول جشنواره جایزه پنج میلیون تومانی، برندگان گروه دوم سه میلیون تومان و برندگان گروه سوم جوایز دو میلیون تومانی پرداخت می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اضافه کرد: فراخوان شرکت در جشنواره منطقه‌ای است و استان.های غرب کشور می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی در ادامه از برگزاری رویداد ملی گام دوم انقلاب با عنوان بیانیه گام دوم انقلاب در اردیبهشت ۱۴۰۱ در تهران خبر داد و افزود: دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه دانشجویان نسل سوم هستند، این قشر از دانشجویان( برخلاف دانشجویان نسل اول و دوم که آموزش و پژوهش دغدغه اصلی آنها بود) امروز دانشجویان نسل سوم دانشگاه بدنبال کارآفرینی و تحول در جامعه هستند.

میمنت‌آبادی با اشاره به اینکه در  رویداد ملی گام دوم انقلاب هزار ایده، 
 آپ و هزاران شرکت خلاق فناور شرکت می کنند تصریح کرد: از مجموع این شرکت کننده‌ها ۶۹ ایده شرکت و فناور سهم استان کردستان است.

وی با اشاره به دانشجویان نسل سوم انقلاب اظهارکرد: هم اکنون جامعه ما در حال گذار از شرایط سنتی و قدیمی به دوره مدرن و نو است، در دوره مدرنیته و در راستای شکل گیری تمدن نوین اسلامی باید از مولفه‌های خاص بهره گرفت.م

میمنت‌آبادی خواستار شرکت و حضور تمام افرادی دارای ایده، استارت آپ و فناوری در این رویداد ملی شد.

 وی با اشاره به اینکه ۶۹ گروه پژوهشی استارت آپ در رویدادهای گام دوم انقلاب شرکت خواهند کرد اظهارکرد: دانشگاه آزاد بستری فراهم کرده  تا هم افراد حقیقی و حقوقی ایده و توانمندی خود را با دانشگاه به اشتراک بگذارد.

به گفته وی، بسترها و ظرفیت برای بهره.گیری از ایده گروه‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه وجود دارد.

میمنت‌آبادی یادآورشد: با بهره‌گیری از ایده جوانان می‌توان شرایط تبدیل ایده به مهارت و فناوری و ایجاد اشتغال و توسعه را فراهم کرد.

وی به وجود مراکز رشد و واحدهای فناور در دانشگاه آزاد سنندج اشاره کرد و گفت: در این دانشگاه کارگاه‌های ویژه تمام گروه‌های تخصصی برگزار می‌شود و مردم می‌توانند از ظرفیت علمی دانشگاه بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه آزاد سنندج به مجموعه سرای نوآوری و فناوری دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این مجموعه ایده‌های دانشجویان به فن، مهارت و شغل بدل می شود و میان ایده های مختلف رقابت برگزار می‌شود و در پایان از سه ایده برتر تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد گفت: در این مرکز منابع مختلف مانند کتاب، تحقیقات پژوهشی وجود دارد و مچنین هشت گروه مطالعه خانواده، گروه اقتصاد و حقوق، بهداشت و سلامت و گروه سبک زندگی ایرانی اسلامی در این دانشگاه فعالیت دارند.

وی افزود: کلینیک مشاوره مرکز وابسته به دانشگاه است که به دانشجویان و مردم خدمات روانشناسی و مشاوره‌ای ارایه می‌کند.

میمنت‌آبادی به امکانات و سایر بخش های دانشگاه اشاره کرد و اظهارکرد: برای تماو بخش‌های کشاورزی، دامپزشکی، فنی، مهارتی و علوم پزشکی امکانات امکانات رفاهی فراهم است.

هم اکنون هفت نشریه معتبر در دانشگاه آزاد سنندج منتشر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد سنندج از انتشار هفت نشریه معتبر در دانشگاه آزاد سنندج خبر داد و با اشاره به وجود مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه گفت: مراکز رشد واحدهای فناوری، آزمایشگاه و کارگاه های آزمایشگاه بالینی از امکانات ارزشمند دانشگاه است که خدمات ارزنده‌ای به دانشجویان و جامعه ارایه می‌کند.

میمنت آبادی تعداد دانشجویان دانشگاه در رشته دکترا را ۳۲ نفر و در رشته کارشناسی ارشد ۸۲ نفر ذکر کرد و افزود: هم اکنون تعداد ۲۲۵ رشته در دانشگاه تدریس می‌شود.

وی تعداد دانشجویان رشته کاردانی را ۲۴ دانشجو، کارشناسی ۸۶ نفر ذکر کرد.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه را پنج هزار و ۳۰۰ دانشجو ذکر کرد و اظهارکرد: از این تعداد دانشجو پنج درصد دختر و ۵۵ درصد پسر هستند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: میمنت آبادی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان پوستر جشنواره سنندج دانشگاه آزاد سنندج رئیس دانشگاه آزاد گام دوم انقلاب دانشجویان نسل مولودی خوانی میمنت آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day

روز یادبود آتش‌نشانان (Firefighters’ Memorial Day) هر سال در ۴ می (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود تا فداکاری‌های بی‌نظیر آتش‌نشانان فعال و بازنشسته را در انجام وظیفه گرامی بدارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز یادبود آتش‌نشانان (Firefighters’ Memorial Day) هر سال در چهارم می برگزار می‌شود تا یادآوری بر تلاش‌های آتش‌نشانان فعال و بازنشسته باشد. این روز ویژه قدردانی از فداکاری آتش‌نشانانی است که در راه انجام وظیفه جان خود را از دست داده‌اند و به قدردانی از شجاعت و فداکاری نسل‌های آتش نشان، از جمله فعالان امروزی می‌پردازد. آتش‌نشانان در ظهر این روز در خارج از ایستگاه‌های محل خدمت خود ایستاده و به احترام همکاران در گذشته خود یک دقیقه سکوت می‌کنند. خانواده و دوستان این افراد فداکار نیز در این مراسم کوتاه شرکت می‌کنند. در این روز کلیساها نیز احترام خود را به این قشر فداکار با نصب تاج‌های گل نشان‌می‌دهند.

تاریخ روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۴

روز یادبود آتش‌نشانان هر سال در چهارم می مصادف با پانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

تاریخچه آتش‌نشانی

آتش در کنار فواید بسیار برای بشر، همیشه مایه ترس در جامعه و عمل اطفا حریق بخشی از تمدن بشر از دوران ماقبل تاریخ بوده است. با این حال آتش‌نشانی یا بخش مدرن اطفا حریق قرن‌ها طول کشید تا پایه‌پای فناوری تکامل پیدا کند و آتش‌نشانان را در مبارزه با آتش‌سوزی‌های مختلف در محیط‌های مختلف توانمند سازد.

آتش‌نشانی در روم باستان تحت حکومت سزار آگوستوس، به یک وظیفه فعال تبدیل و اولین گروه آتش‌نشانی واقعی در قرن سوم پس از میلاد تحت رهبری مارکوس لیسینیوس کراسوس متولد شد. وی ۱۰۰ قبل از میلاد گروهی از آتش‌نشانان را تشکیل داد که صاحبان املاک را موظف می‌کردند آتش را خاموش کنند و اگر با هزینه موافقت نمی‌شد، به سادگی اجازه می‌دادند ملک بسوزد و آتش گسترش پیدا کند.

۶۰ سال قبل از میلاد نیز یک گروه آتش‌نشانی تشکیل شد که از سطل‌ها و پمپ‌ها برای رساندن آب به محل در حال سوختن در سریع‌ترین زمان ممکن استفاده کردند.

در طول قرون وسطی، خانه‌ها و ساختمان‌ها از مواد قابل اشتعال هم‌چون چوب و کاه ساخته می‌شدند، بنابراین بسیاری از شهرها (و نه‌تنها خانه‌های انفرادی) در آتش سوختند، زیرا هیچ زیرساختی برای تشکیل تیم آتش‌نشانی وجود نداشت. سرانجام کلیساها وارد عمل شده و گروه‌های آتش‌نشانان را برای مقابله با آتش‌سوزی در جوامع خود سازماندهی کردند. گروه‌های آتش‌نشانی از سال ۱۶۶۷ به‌طور فزاینده‌ای محبوب شدند.

بسیاری از پیشرفت‌های اخیر به آتش‌نشانان کمک کرده تا به آنچه امروز هستند تبدیل شوند. با این حال در کشوری هم‌چون بریتانیا آتش‌سوزی بزرگ لندن در سال ۱۶۶۶ کاتالیزوری برای تنظیم و اجرای یک نیروی آتش‌نشانی اختصاصی بود که پس از آن اصلاحات گسترده‌ای انجام و اولین شرکت بیمه آتش‌سوزی تأسیس شد که تکامل واقعی آتش‌نشانی مدرن را نشان می‌داد.

نخستین شهر ایرانی که مجهز به سازمان و تجهیزات آتش‌نشانی شد، تبریز در سال ۱۲۲۱ خورشیدی بود. دومین و سومین سازمان‌های آتش‌نشانی نیز به‌منظور حفظ تأسیسات پالایشگاه‌های نفتی در مسجد سلیمان و آبادان تأسیس شد. واحدهای آتش‌نشانی ایرانی پس از آن در قطب‌های صنعتی و اقتصادی کشور هم‌چون تهران و قزوین (۱۳۰۳)، اهواز (۱۳۰۴)، بندر انزلی و رشت (۱۳۰۵)، مشهد (۱۳۱۲)، زنجان (۱۳۲۷)، اصفهان (۱۳۲۸)، شیراز (۱۳۲۹) و کرج (۱۳۴۰) تأسیس شد و به‌تدریج به کل ایران راه پیدا کرد.

تاریخچه روز یادبود آتش‌نشانان

روز یادبود آتش‌نشانان که برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در بریتانیا معرفی شد، تاریخی غنی دارد که به اوایل قرن بیستم بازمی‌گردد و با تلاش‌هایی برای یادآوری آتش‌نشانان کشته‌شده در مناطق مختلف شکل گرفته است. این روز در حال حاضر هر سال در چهارم می جشن گرفته می‌شود که مصادف با روز جشن سنت فلوریان، قدیس حامی آتش‌نشانان است. رویدادهای آتش‌نشانی باعث شد تا فداکاری. های آتش‌نشان‌ها در سراسر جهان به رسمیت شناخته و روز یادبود آن‌ها با گذشت زمان به یک رویداد مهم تبدیل شود.

روز یادبود آتش‌نشانان در سال‌های اخیر شامل مراسم‌های بیشتری هم‌چون مراسم به‌صدا درآوردن زنگ‌ها و گل‌گذاری است.

کد خبر 750459

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد