Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نوزدهمین جلسه هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با حضور  جواد علمایی نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت امنای استان کردستان،  اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان، حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده مقام معظم رهبری در استان کردستان، ماموستا رستمی امام جمعه سنندج، ماموستا ملا فایق رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری  و جمعی از مسئولان در واحد سنندج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت امنای استان کردستان در این جلسه گفت: با اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، گام‌های رشد و تعالی دانشگاه به سرعت برداشته می‌شود. 

وی با بیان اینکه بودجه دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس واقعیت و تحقق پذیری تنظیم شده است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید منابع درآمدی غیرشهریه‌ای خود را افزایش دهد. استان کردستان، استان درآمدزایی است و دانشگاه آزاد اسلامی باید از این ظرفیت استفاده کند.

زارعی کوشا: استانداری کردستان آماده همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی کردستان است

 اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان نیز در این جلسه گفت: روند کار دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان مثبت و موفق است. رویدادها و نمایشگاه های خوبی توسط این دانشگاه برگزار شده که بیانگر توان بالای آن است. 

وی افزود: مجموعه استانداری کردستان آماده همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در زمینه رشد شاخص های اقتصادی و فعالیت های پژوهشی است. 

 قباد میمنت آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج در این جلسه با بیان اینکه برنامه های این دانشگاه در یک سال آینده بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه تنظیم و طراحی شده، گفت: احیاء مجتمع علوم پزشکی در شهرک بعثت، راه اندازی دانشکده مستقل مهارت و کارآفرینی، راه اندازی 7 آزمایشگاه تحقیقاتی و آموزشی، 2 مرکز مهارت بالینی و راه اندازی فعالیت های ورزشی، خدماتی و دانشجویی بخشی از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان است.

وی تاکید کرد: برگزاری کارگاه ها و دوره های کوتاه مدت مهارتی و توانمندسازی، کاهش حق التدریس، تعدیل نیرو و چابک سازی هدفمند، بهره گیری از کمک های خیرین، ایجاد محصولات دانش بنیان و بهره گیری از تمام ظرفیت های کشاورزی ـ کارگاهی، آزمایشگاهی برای توسعه آموزش و پژوهش و همچنین درآمدزایی دانشگاه در دستور کار است.

ماموستا ملا فایق رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین در این جلسه بر اهمیت علم و دانش از دیدگاه اسلام اشاره کرد و افزود: دنیا با وجود عالمان و دانشمندان زیباست. دانش و علم باید در راستای حل مشکلات جامعه به کار گرفته شود.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1148910 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه کردستان جواد علمایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه کردستان دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیئت دولت شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در جریان سفر دوروزه خود به شهرستان گلپایگان، در نشست با فعالین منتخب بخش خصوصی در حوزه صنعت، معدن، مسکن، کشاورزی و اجتماعی شهرستان حضور پیدا کرد.

در این جلسه که ‌حدود چهار ساعت به طول انجامید، نزدیک به ۲۰ نفر از فعالان مردمی بخش اقتصاد شهرستان در حضور سخنگوی دولت به بیان مطالبات و نقطه‌نظرات خود پرداختند. در این نشست همچنین معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی، دبیر کمیسیون مسکن هیات دولت، معاون اقتصادی استاندار اصفهان، فرماندار گلپایگان، امام جمعه گلپایگان و جمعی دیگر از مقامات ملی و محلی حضور داشتند.

فعالان بخش خصوصی و مسئولان شهرستان در این جلسه در حضور سخنگوی دولت مطالبات خود درخصوص مسائل شهرستان گلپایگان را به مسئولان حاضر ازجمله معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کردند و تصمیماتی مثبتی جهت افزایش تولید و رفع موانع مشارکت بخش های مردمی در این عرصه اتخاذ شد.

دبیر هیئت دولت در پایان این جلسه با اشاره به ثمرات این جلسه و تصمیمات مثبت اتخاذشده در آن گفت: اینکه رهبر انقلاب به ما امر کردند که جهش تولید با مشارکت مردم داشته باشیم، یکی از روش‌های آن برگزاری چنین جلساتی است که فعالان بخش خصوصی، مسئولان ملی و مسئولان شهرستان هم زمان حضور داشته باشند تا چاره مشترکی برای امور بیاندیشیم و با هم مشکلات را حل کنیم.

وی افزود: دولت در اینجا امکان واگذاری زمین دارد. شرط اینکه این طرح موفق شود این است که هر بخش همینطور به توانمندی و آورده خودش برای پیشبرد برنامه بیاندیشد و به میدان بیاید. اگر بخش‌های دیگر مانند شهرداری، بخش خصوصی و سایر نهادها نیز پا به میدان بگذارند، نه تنها مشکل مسکن مرتفع می‌گردد، بلکه در سطح کلان جهش تولید مدنظر با مشارکت مردم حاصل می‌شود.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: کلید حل مشکلات در دست خودمان است. حتی در مسائلی که مشکل از بیرون به ما تحمیل می‌شود، خودمان می‌توانیم مسائل را حل کنیم و برای این امر نیازمند هم‌فکری و همدلی با جلسات این‌چنینی هستیم.

بهادری جهرمی درخصوص افزایش تجارت خارجی کشور و تأمین منابع ارزی لازم تأکید کرد: مجموع تجارت خارجی در فروردین ۱۴۰۳، ۱۰.۴ میلیارد دلار بوده است که نزدیک ۵۰ درصد بیشتر از فروردین ۱۴۰۲ بوده است. بنابراین مشکلی در تأمین منابع ارزی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟